Reactie clubvoorzitter op nieuws over sporthal Ter Linde

Vorige week vrijdag stond een artikel in De Weekbode over de mogelijke aanleg van een sportzaal op de locatie waar nu onze campus Ter Linde is. Onze clubvoorzitter Benoit Deny wenst hierop te reageren met volgend bericht:

Het is zo dat er inderdaad nagedacht wordt over een sporthal op site Ter Linde. Mits aan een bepaalde voorwaarde kan voldaan worden van hoogte is de kans groot dat er daar een sporthal komt. Maar ook wij hebben bepaalde eisen gesteld. Wij hebben gevraagd dat de terreinen 2 en 3 op campus Vauban kunstgrasvelden worden. Ik heb 4 extra kleedkamers bij gevraagd, alsook een kantine tussen terrein 1 en 2. Verder heb ik de aanleg van 2 duiveltjesvelden aangestipt. Verder heb ik gezegd dat een verhuis en de bouw van de nieuwe zaal pas kan, als onze infrastructuur op punt staat. Het is dus wat mij betreft duidelijk dat dit nog niet voor volgend seizoen is.

Benoit Deny
Clubvoorzitter KSCT MENEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s