KSCT MENEN in Beker van België tegen Westerlo

KSCT MENEN bekert verder na een 0-1 zege op het veld van Peruwelz. In de 5de ronde van de Beker van België wacht zondag 27 augustus een verplaatsing naar Westerlo. Supporters kunnen mee met de bus om 11:00! De wedstrijd vindt plaats om 15:00 in het ’t Kuipke in Westerlo.

Wie mee wil met de bus, MOET VERWITTIGEN TEN LAATSTE OP DONDERDAG 24/8 OM 12:00 bij GEERT LIBBRECHT (0494/631414) of bij RUDY POREYE (0470/544140) of bij Tom Deny (0496/166300). De plaatsen zijn BEPERKT, dus wie niet reserveert, kunnen we geen plaats garanderen. Er wordt zoals gewoonlijk verzameld aan het SUPPORTERSLOKAAL ” CAFÉ SPORTPALEIS” KORTRIJKSTRAAT 122 te MENEN. Vertrek voorzien om 11:00.

Mogen we UITDRUKKELIJK VRAGEN OM NIET OP DE PARKING VAN HET RUSTHUIS TE PARKEREN, dit op vraag van het rusthuis zelf. Er is een PARKING AAN HET POLITIEBUREEL die je mag gebruiken.

DRESSCODE = GEEL EN ZWART, of toch zoveel mogelijk 🙂

Drank en Broodjes worden terug voorzien door UW SUPPORTERSCLUB. Wie nog GEEN LID is, kan dit vanaf de prijs van 5€, maar giften vanaf 10€ doen ons veel plezier en doen ons doorzetten om dit te blijven doen.

De prijs is bekend. Voor leden van de Supportersclub Stadion Devos KSCT Menen is de prijs 15€, dat is bus EN inkom inbegrepen. Voor niet-leden is dat dus 20€. Kinderen tot 16 jaar betalen enkel 5€ voor de bus.

beker_Peruwelz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s